Sons of God Arise

Jij hebt deel uitgemaakt van een kerk, christelijke organisatie of beweging, maar door ontmoediging, teleurstelling, pijn of welke reden dan ook zet je je niet meer actief in.
Toch heb je het verlangen om weer actief mee te bouwen aan Gods Koninkrijk.

Je ervaart dat het nu de tijd is om het verleden achter je te laten en je opnieuw toe te wijden aan de dienst van God. Wij willen je helpen om hier een bewuste stap in te zetten. Daarom organiseren we twee avonden met als thema Sons of God Arise.

In de eerste avond is er ruimte om jouw pijn, moeite en verdriet over te geven aan Jezus.
De tweede avond ligt de focus op toewijden, bekrachtigen en zegenen.

Weet je je door onze oproep aangesproken en geroepen, meld je dan aan. We hebben ervoor gekozen om deze avonden in een kleine setting te doen (max. 25 deelnemers), zodat er voldoende ruimte en aandacht is voor jouw persoonlijk proces.

Be Bold, Stand Up, Be His Voice.

Let op: Je meldt je aan voor beide avonden. Deze avonden sluiten op elkaar aan en het is niet mogelijk om maar een van de twee avonden aanwezig te zijn.

 

Sons of God Arise 2022

In november van 2022 hebben we tien dagen lang gebeden en gevast voor mensen die te maken hadden met pijn en teleurstelling in de bediening. Daarna hebben we een uitnodiging gedaan om te komen voor een nieuwe toewijding aan de Koning en aan eerder gedane beloftes. Judy en Karam waren twee van de deelnemers aan ‘Leave Behind ,Move Forward’. Lees hier hun getuigenissen.

Ga naar een andere kamer