Events

 

 

Sinds september 2015 organiseert His Healing Voice meerdere events per jaar. Deze dagen zijn vrij toegankelijk en gericht op een persoonlijke ontmoeting met God en activering. Nadat je Zijn liefde hebt ervaren, kun je namelijk niet anders dan in beweging komen.

De opzet is vernieuwend. God spreekt van tevoren en tijdens de events duidelijk over hoe Hij het wil hebben. In een veilige setting stappen we uit in geloof en daarin leren we Zijn hart steeds beter kennen. Tijdens alle dagen hebben we gezien dat God Zichzelf op allerlei manieren laat zien. Er zijn vele getuigenissen van wat Hij in het leven van deelnemers heeft gedaan.

Door het jaar heen bieden we verschillende events aan. Here I Am is voor iedereen die een dag apart wil zetten om Hem te ontmoeten. Here I Am Kids is voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 (met hun ouders). Zij worden een dag lang meegenomen in aanbidding, onderwijs en praktijkmomenten.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

WORD PARTNER

ERICA'S AGENDA

Eerstvolgende Here I Am:
20 juni 2020

Spreker: Erica Duenk

Datum: 20 juni 2020
Tijd: 10.30-14.00 uur
Livestream open: v.a. 10.20 uur

Locatie:
Zelf te bepalen :)

HERE I AM – interactief online event (live)

Thema 20 juni: You are the Light

God sprak en er was licht. Jezus wordt het Licht van deze wereld genoemd. Hoe ontvang je Zijn licht? Gods woord zegt dat ook wij ons licht mogen laten schijnen. Maar hoe doe je dat nu in een tijd als deze?

We geloven dat door middel van de worship, het onderwijs, de interactieve momenten en de tijden van persoonlijk gebed wij Gods aanwezigheid mogen beleven.

Het wordt een interactief online event.
Het worshipteam wil ons leiden in tijden van lofprijs en aanbidding. Erica Duenk zal onderwijs geven en het ministryteam staat voor je klaar zoals altijd.
Hoewel we deze dag een meer vastomlijnd programma hebben dan gewoonlijk, geven we uiteraard de Persoon en het werk van de Heilige Geest de ruimte.

Kortom, een geweldige mogelijkheid om versterkt te worden in de Heer en Zijn licht te mogen verspreiden.

Dit event is 20 juni live te volgen vanaf 10.30 via ons YouTube kanaal

AANMELDEN niet meer mogelijk

Eerstvolgende Here I Am Kids:
Volgend seizoen

Sprekers: o.a. Erica Duenk

Datum: nog onbekend
Tijd: 10:30-16:30
Gezamenlijk lunchen: 12:30-13:30

Locatie:
Volgt

HERE I AM KIDS

God spreekt tot ieder mens, dus ook tot kinderen! Maar hoe weten zij nu dat God spreekt? Hoe leren ze Zijn stem herkennen? En hoe kunnen onze kinderen dat wat ze gehoord hebben aan anderen doorgeven?

Tijdens Here I Am Kids nemen we kinderen mee in aanbidding, onderwijs en praktijkmomenten. Het is een dag waarop kinderen uit groep 6, 7 en 8 mogen ontdekken wat God over hen zegt, hoe Hij hen ziet en hoe ze samen met Hem in deze wereld het verschil kunnen uitmaken. Hij roept ook hen voor Zijn Koninkrijk!

Ouders en begeleiders kunnen gedurende deze dag verschillende seminars en workshops volgen. God doet bijzondere dingen tijdens Here I Am Kids. We hebben na de eerste keren ontzettend veel positieve reacties en getuigenissen terug gekregen. Kinderen en ouders: kom en beleef deze unieke dag samen!

Toegang gratis!

AANMELDEN nog niet mogelijk