Licht en verandering in Assen

Terwijl Edwin Sieberichs met zijn gezin geniet van de vakantie, geeft hij aan bereikbaar te zijn voor een kort interview. Zijn stem klinkt blij als hij vertelt dat hij een lokale straatmuzikant uitbundig ‘How great is our God’ hoorde spelen, terwijl de bevolking daar overwegend moslim is. 

Zo enthousiast vertelt hij ook over zijn verlangen om licht en verandering in de woonwijk in Assen te brengen, waar zijn gezin nu 6 jaar woont. Met een aantal buurmannen organiseert Edwin al een aantal jaren buurtactiviteiten. Verbinding maken is daarbij heel belangrijk. 

Edwin draait zijn hand niet om voor het maken van draaiboeken en allerlei andere voorbereidingen. Fysiek valt het hem echter wel zwaar en moet hij dingen uit handen gaan geven. Een aantal maanden terug spreekt God ’s nachts tegen Edwin: “Ik wil dat je nog één activiteit voor Mij organiseert”; Building His Kingdom! 


Gunst en zegen bij de voorbereidingen
Edwin ervaart duidelijk de leiding van de Heilige Geest in de voorbereiding, tot in de details.  Zo krijgt hij geen weerstand op het prachtige promotiefilmpje, terwijl het om een christelijk feest gaat. Dit feest wordt daarom ook niet georganiseerd vanuit de activiteitencommissie. Ondanks dat krijgt Edwin binnen 3 minuten een complete vergunning, zelfs zonder inleveren van een plattegrond.  
Het beoogde veldje in zijn woonwijk mag niet gebruikt worden, maar wel een veld dat iets verder weg ligt, waar maar liefst 5 woonwijken aan liggen. Edwin denkt graag groot, dus ziet dit dus als een enorm rijke zegen.  

Ook het aanvliegen van een band verloopt goed. Femke van Holland zal de worship leiden. Edwin benadert een jonge Molukse zanger en vraagt hem tijdens het feest het lied te zingen wat God op het hart van Edwin heeft gelegd. Het lied blijkt grote impact te hebben gehad in het leven van deze zanger. God maakt aan Edwin en de zanger bekend dat zijn getuigenis ook gedeeld mag worden.  

Erica Duenk zal spreken en ook zal er een zwembad klaargezet worden voor mensen die zich willen laten dopen. “Heerlijk om zo met elkaar te bouwen aan Zijn Koninkrijk” vertelt Edwin. 
Natuurlijk zijn de jonge kinderen ook belangrijk. Zij kunnen zich laten schminken. Zo creëer je voor hen een moment van rust om de liefde van Jezus persoonlijk uit te delen.  


Iedereen is welkom!
Het feest is groot opgezet. Edwin gelooft dat er veel mensen zullen komen. Wees welkom om deel te nemen aan deze mooie middag.   

Subsidie is er niet vanwege de identiteit van dit feest maar Edwin is enorm dankbaar voor de mensen die sponsoren. Giften om dit feest mogelijk te maken, zijn uiteraard van harte welkom. Hieronder vind je de link om financieel mee te bouwen aan dit prachtige evenement. Van harte aanbevolen!