Ontvangen | Inspire

Het klinkt mooi, kinderen van God genoemd te worden, leven als zoon of dochter van God. Ontdek wat de Bijbel hierover leert en hoe jij hierin kan gaan wandelen. Ervaar hoe een intieme relatie met God kan groeien.

Peter-Harm en Sandra nodigen je uit om een volgende stap te zetten in de wandeling met jouw hemelse Vader. Zij doen dit op een frisse, creatieve manier, in training en onderwijs. 

Peter-Harm en Sandra Bos wonen met hun drie kinderen in Alphen aan den Rijn. Ze zijn trouwe medewerkers van His Healing Voice, gepassioneerde sprekers en ze weten mensen te inspireren om een volgende stap te zetten: een volgende stap naar  vrijheid.

In oktober 2007 nam het leven van dit echtpaar een enorme positieve wending doordat God krachtig ingreep in het leven van Peter-Harm, door hem diep met Gods Vaderliefde aan te raken. Peter-Harm werd zo geraakt door Gods liefde dat hij kon gaan spreken over zijn verslavingen, met God en met Sandra. Deze aanraking bewerkte in hun beider leven zo’n verandering dat ze zowel individueel en als echtpaar met hun Hemelse Papa door een proces van herstel, genezing en groei konden gaan. Ze ontdekten dat God een uniek plan voor hen heeft en hieruit ontstond een sterk verlangen om anderen te helpen gezond te wortelen in hun identiteit, in de liefde van Jezus Christus. Ze willen mensen helpen om het unieke passende plan van Vader God te ontvangen, zodat ze hierin kunnen leren wandelen. 

De Inspire bestaat uit drie avonden (20.00 – 22.15 uur):

  • 21 September: Knowing the Father
  • 5 oktober: Fear Based – Love Based
  • 19 oktober: Fully loaded sonship

 

Ga naar een andere kamer