Dinsdagmorgen om 8.05 uur landen we als GO team weer op Nederlandse bodem. We waren echt dankbaar dat het vliegtuig niet volledig volgeboekt was, waardoor we toch net even rianter konden zitten tijdens de 9 uur durende vlucht.

Wat een reis, wat een avonturen! En ja, hoe vertel je aan partner, familie en vrienden wat je allemaal hebt beleefd? Het is eigenlijk niet te omschrijven.

Wanneer we terugkijken op deze reis dan kunnen we echt zeggen dat we onvoorstelbaar veel ontmoetingen hebben gehad. Ontmoetingen met God en met heel veel kostbare mensen. De goedheid van God uitdelen begint met verbinding. Gods liefde ontvangen, beantwoorden en doorgeven.

Ik ben uitermate trots op ons GO team. Wat hebben ze allemaal hard gewerkt en ze zijn allemaal dat ene stapje verder gegaan. In overgave aan God en Zijn woord zagen zij, dat wie op de Heer vertrouwt nooit beschaamd zal staan.

Ik heb zelf ook veel geleerd. Ik heb veel aan de Heere Jezus gedacht toen Hij met Zijn discipelen rondtrok van stad naar stad en hoe de Heilige Geest de mensen aanraakte met de kracht van het koninkrijk. De lange, gezegende maar best vermoeiende dagen. De offers die Hij bracht.

We bidden om een uitstorting van Zijn Geest, maar wanneer je dit ziet gebeuren en mensen een levens veranderende ontmoeting hebben met Jezus, dan sta je erbij en kijk je ernaar. Ik kan het eigenlijk nog niet zo goed bevatten.

Ik geloof dat God ook krachtig wil werken in ons land. Dat ook Nederland een Love Revolution zal meemaken. Daarom blijven we als His Healing Voice doorgaan met mensen te helpen om Gods stem te verstaan, te volgen zodat ze een stem in deze wereld kunnen zijn. De stem van de Heer is vol van glorie, de stem van de Heer is vol van kracht.

Lieve lezers, bedankt voor jullie gebeden, bemoedigingen en financiële ondersteuning. Moge de Heere jullie hiervoor rijkelijk zegenen.